Vintern närmar sig

Idag -1 grad och vintern närmar sig och det är inget att göra åt. Men snön lyser med sin frånvaro. Om två månader är det jul och jag skulle glatt hoppa över den helgen. Julen är inte densamma för mig som förut då alla barnen bodde hemma och man kunde följa deras förväntan. Allt stök tillsammans med dom, pepparkaksbak och pepparkakshus. Det har försvunnit för mig och glädjen med den inför julen. Ser hellre fram emot våren då man får tillbringa mer tid ute.

I PT kan jag läsa att polisen inte har nåt spår efter dom som förra lördagen rånade Öbergs Interiör i Älvsbyn. Kan förstå detta. Polisen är väl inte så intresserade heller. Kan även läsa att Centern vill ha in hundar på äldreboende. Ska kunna ha en lugnande verkan. Tror säkert att det funkar. I Kiruna har en person kört skoter in i en vägg.  Är väl inte första gången det händer. Sen vann Luleå i hockeyn. Och då vaknade FB-sidan till. Helst när SAIK förlorade sin match och bara fick en poäng. Då får man gliringar om detta. Fastän SAIK leder tabellen än så länge. Gliringar eller inte jag håller på mitt SAIK i alla fall.

Igår kväll såg jag som inget på TV. Kunde inte hitta nåt jag ville se. Sov en stund och spelade lite mahjong. Slöade med andra ord. Ikväll ser jag "True talent" veckofinalen och "Den långa färden-återkomsten". På eftermiddagen ser jag nog "Doobidoo" som jag missade i fredags. Men nu ska jag häva mig in i duschen. Sen gå igenom min garderob och se om jag kan sy om eller ändra några kläder. Jag har nämligen några idéer. Återkommer om detta senare. Ha en bra söndag. Hej då!

                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0