ÅFF till allsvenskan

Alec har varit här några timmar medan hans mamma varit på personalmöte. Och han har suttit hela tiden framför datorn. Jag har lagt upp en sockstickning för att ha nåt att göra under tiden. Idag har vi 6 grader och jättemulet på himmelen. Igår var det strålande väder. Isabel har köpt mig min drömborste på Biltema. Så jag har varit ute och sopat däcket.

Snart börjar Emmerdale och efter att jag sett det tror jag att jag tar en middagslur. Känns som om jag inte sovit färdigt efter natten.

Läste i AB om den 91-åriga kvinnan som ska utvisas idag. En skam för Sverige tycker jag. Hon har all släkt här i Sverige och i Ukraina som hon ska fraktas till har hon ingen bostad eller hjälp. Hon är dement, hjärtsjuk och synskadad. Det är som om vi skickar henne till döden. Bläh!!

En nyhet som gör mig glad är att Åtvidaberg är tillbaka i allsvenskan. Jag bodde ju i Åtvid från 1969 till 1974 och jobbade då på Facit. Mina jobbarkompisar var fotbollsspelare. På samma avdelning jobbade Ralf Edström, Weine Wallinder, Roland Sandberg mfl. Benno Magnusson var nere på kontorsförrådet, en riktigt glad skit som alltid hade ett uppmuntrande när man besökte honom. Klart att man hängde på deras matcher och det blev några SM guld under den tiden. Ralf hade kommit från Degerfors samtidigt som jag började. Weine var en gammal klasskamrat från gymnasiet i Arboga. Benno var en lillebror till Roger M som spelade i ÅFF innan han blev proffs i Frankrike. Nu är det nya killar som spelar i laget, men jag ska hålla på dom nästa sässong i alla fall. Heja ÅFF!

Hör på TV just nu att det är farligt att äta chips och pulversoppor. Man kan få bröstcancer! Man ska inte heller använda buljongtärningar i maten. Då kan man få ADHD. Hm! Ja alltid är det nånting.

Nu ska jag kolla vad jag ska göra till lunch. Har ingen aning än så länge vad det blir. Ikväll blir det nog de desperata husfruarna. Och dom verkar verkligen vara desperata. Ha det så bra nu så hörs vi. Hej då!

                                                       

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0