Varmjackan fram

God eftermiddag! Har haft mycket att göra på förmiddagen så nu först blir det till att skriva. För det första tog jag sovmorgon och även en sen frukost. En dusch och sen melodikrysset. Hade tagit fram lövbiff från frysen och jag gjorde en gryta med gul lök, vitlök och en massa grönsaker. Ska äta detta till middag. Trodde Matte skulle sova här i natt men har väl missuppfattat honom (som vanligt).

Idag är det varmgrader (2) och ganska soligt än så länge. Blir nog i alla fall att ta fram varmjackan eller kanske duffeln. Hittar inga varma vantar. Dom har väl kommit bort i flytten. Men det är ju sällan jag använder vantar. Måste nog ner mot 20 innan det händer. Sen är jag väl inte ute så mycket i kyla.

Och Juholt han sitter kvar som partiledare. Så vid nästa val går det fortfarande nedåt för sossarna. Efter vad jag hört ryktesvägen så kommer många sossar att byta parti. Men dom som sitter på höga poster inom partiet fattar inte att folk på golvet är less på alla turer. Ja jesse min själ. Men jag bryr mig inte, låt dom dansa vidare sin vals.

Såg en film sent igår på fyran. "Twisted", en film om poliser och mord. Innan dess såg jag "Tyst vittne", även den med poliser och patologer. Det var sjuan som visade det. Ikväll vet jag inte vad det blir för TV program jag tittar på.

Nu ska jag spela lite mahjong innan maten. Ha det så bra denna lördag! Hej då!

                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0