Omelett naturell

Då börjar ännu en ny vecka och idag kan jag se att det är 4 grader, så ännu är det varmgrader. Och sent igår kväll regnade det igen. Jag har inte plockat fram vinterkläderna ännu utan kör med sommarkappa och sommarskor. Jag är ju känd för att vara varmblodig.

Har ätit frukost med mjukkaka och falukorv. Min medicin är intagen också, så nu är dagen på gång. Denna eftermiddag ska jag ta färdtjänst till Kvantum för att köpa lite mat. Kanske dom har jordgubbar och då blir jag glad. Annars  har jag ingen fantasi vad gäller matlagning. Skulle helst bara sätta mig till dukat bord och bli uppassad. Men det är i min dröm. Alltid hittar jag väl på nånting. Men det är så enahanda när jag handlar.

När det nu är måndag ska jag som vanligt hänga med Emmerdale och Holby City vid lunchtid. Och innan dess en dusch och kanske en eller två mahjonger. Till lunch gör jag väl en omelett. Kommer ihåg i mina unga år då jag var ännu fattigare än nu och jag levde på omeletter. Alltså två vispade ägg i stekpannan. Hade inget att fylla omeletten med. Det är skillnaden då och nu. Nu har jag alltid nåt att lägga i omeletten. En tomat eller lite ost eller både och. Ungdomsår och pensionsår är lika för mig. Men nu har jag då lärt mig någonting. Jag har då inte åkt snålskjuts som vissa politiker gjort. Kanske därför jag hållit mig från det politiska livet? Tror det!

På onsdag fyller min yngsta son år. Har en present till honom här. Får se när det blir till att gratta honom. Han dyker väl upp då och då. Nu önskar jag att ni får en skön dag. Det ska jag se till att ha. Vi hörs så hej då!

               
                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0