Nallens dag

Jag börjar vara himla less på denna dis och dimma som hägrar över Björkskatan. 2 grader varmt är det och jag tycker att ett evigt mörker väntar ute. Isabel skjutsar mig till VC för att jag ska få en spruta. Men det blir vid lunchtid. Hinner se Emmerdale först. På radion sa dom att det är Nallens dag, har då aldrig hört det förut. Jag har då inte haft en teddybjörn Fredriksson i min barndom. Inte vad jag kan minnas i alla fall. Det var nog mest dockor när jag var liten. Konstigt, för jag har alltid älskat Nalle Puh.

                

Matte har sovit här i natt också. Han börjar ju så okristligt tidigt på mornarna och får ju sova lite längre än om han skulle sova hemma. Det blir en natt till som han sover här. Pga detta äter han middag här och idag blir det chili. Lätt att laga och lätt att äta.

När ska jag komma ifatt med städningen kan man undra? Varför ska det ta så lång tid för mig att städa. Är det latheten som har hälsat på i mitt inre? Kan undra, eller är det värken som gör det. Försöker låtsas som om jag inte har ont, men det är inte så lätt.

Såg en film på åttan igår kväll. Har sett den många gånger, men jag älskar den. "Billy Elliot" heter den. Denna dansande pojke som går emot allt och alla bara för att få dansa. Hur underbart är inte det? Kommer att se den filmen flera gånger, det är jag säker på.

Nu ska jag ta en dusch och sen spela en mahjong om tiden räcker till. Ha det nu bra alla fina människor så hörs vi sen. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0