Tjäna på blogg

Är visst småhalkigt idag. +3 grader här på Hagelvägen. Mörkret är kvar och det börjar bli svårt att vakna och stiga ur sängen. Idag blev jag väckt av Matte som kom för att äta frukost. Då hade han varit i jobb sen före fyra. Tur att jag har pension.

Undrar om jag var lika självupptagen som ungdomarna är nu för tiden. Varför jag undrar, är att jag har läst en del bloggar som unga tjejer skrivit. Det mesta som det skrivs om är shopping och shopping. Inte undra på att det är mycket reklam på dessa bloggar. Affärerna betalar gärna pengar till bloggarna, då det vet att andra ungar läser detta och kan få ut sina varor på detta vis. Och mycket kan man säga om ungdomar men dumma är dom ju inte. Dom tar gärna betalt för det dom skriver om kläder och smycken som dom köper och fotar. Däremot kan man ju undra hur dom som läser skiten är funtade. Ibland smyger det sig in en och annan elakhet mot andra bloggare. Därför undrar jag om jag var likadan i mina unga år? Kanske.

Har inte hittat oasisen som jag letade efter igår. Ej heller ljusen. Får nog köpa nytt. Har plockat fram andra saker som jag ska ha till målning. Så på eftermiddagen sätter jag igång. Målar först och syr sen. Skulle behöva vara på en tygaffär och inhandla tyg. Ibland kan jag sakna Älvsbyn. Där var det nära till allting. Alltså alla affärer var på gångavstånd. Men nu är det som det är. Tycker inte att Luleå är en handelsvänlig stad om man inte har bil.

Vet inte om det blir nån prommenad idag för mig. Håller sig regnet borta kanske det händer. Tycker dagarna går så fort att man hinner inte med allt man vill göra. Önskar er alla en bra dag. Hej då!

       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0