Två poäng och en liter jordgubbar

 Den sjätte november 1632 var det väl som Gustav II Adolf stupade vid Lützen. Ett datum som har etsats sig fast i min hjärna sen historielektionerna. Idag är det den sjätte november och säkert stupar nån ute i världen. 6 grader är det också denna dag. Grått är det också. Det grå håller på att överta mitt sinne, men än har jag lite glädje kvar. T ex över jordgubbarna jag köpte igår och nu är uppätna. Eller att SAIK vann igår över Växjö, men bara fick två poäng. Jaja!            

      

Såg en stund på "Så mycket bättre" och fick tårar i ögonen då man fick se om Anna Linds död. Kom då ihåg att jag lämnade min tro på socialdemokraterna vid denna tid. Jag hade ju trott att hon skulle bli en räddande ängel för partiet. Den enda i mitt tycke som skulle kunna leda detta land. Hade hon inte blivit, mördad hade hon nu varit statsminister för Sverige. Och än bra sådan! Nu är det bara skit med detta land. Visserligen bättre än många andra länder, men! Om programmet, kan jag säga att det var bättre förr.

Idag är det meningen att jag ska börja måla på tyg. Tar ett tag innan alla grejer är lokaliserade och framplockade. Sen söker jag oasis som jag har nånstans. Tänkte sätta det i adventljusstaken, så jag kan sticka ner dom röda bären i detta, som jag ska dekorera med. Kommer nog att bli snyggt. Glömde köpa ljus. Men jag har för mig att jag ska ha röda ljus nånstans. Blir till att gräva fram allt detta.

Såg en film på femman sent igår kväll. "Benjamin Buttons otroliga liv". En film med Brad Pitt som var sådär. Han föddes gammal och dog ung. Fattar ni vad jag menar? Ikväll ser jag nog "True Talent". Jag kanske röstar också, men inte på Sofia, som tror att hon ska vinna. Nästa söndag är det final.

Bunkrade upp med apelsiner och clementiner igår som ska räcka hela veckan. Idag värmer jag upp två pannbiffar och en potatis till middag. Till lunch en ris-i-frutti och ett äpple. Tänder ljus ute i dag också. Var så mysigt på uteplatsen igår kväll.

Nu får ni ha en fin söndag. Hör av i morgon så hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0