Så kom mörkret tillbaka

Ja säg den glädje som varar beständigt. Idag är det fem grader varmt och det vita på backen har försvunnit och ersatts av regn och blåst. Va less jag blir. Jag ska tvätta idag så jag måste ut i detta skitväder. Sen måste jag gå till sophuset med en massa skräp. Det mesta är förpackningar av plast eller glas. Sen har jag brännbara sopor och kompostsopor. Om jag ser det från den sidan, så först ska man bära hem alla dessa förpackningar och sen ska dom bäras till sophuset. Fy fadderullan!

Matte har sovit här och nyss var han hit och fikade innan han återgick till sitt jobb. Jag ska spela en mahjong innan duschen och Emmerdale. Klockan ett blir det första turen till tvättstugan. Klockan fyra ska jag vara klar både i tvättstugan och i sophuset. Undrar vilken dag jag ska handla? Torsdag eller fredag. Har väl ingen brådska med detta, kan även vänta några dar till.

Jag är på jakt efter en så kallad tevagn. Jag ska ha den för att ställa porslin och mat på, som sen ska köras till matbordet för att duka fram. Sparar många steg för mig.

                 
I mitt föräldrahem fanns det en sån. Den var jättebra att ha. Vet inte var jag får tag på en sån. Ska kolla på tradera eller blocket. Men blocket är ju så dyrt. Dyrare ibland än att köpa nytt. Kanske det finns på Kupan eller nåt sånt. Fast jag har inte sett det.

Ja mina vänner nu har jag inget mer att förtälja er. Vi hörs senare så hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0