En kopp kaffe

SAIK vann igår över Linköping med 6-1 och ligger nu på andra plats i tabellen. Vackert så! Det är lite skillnad mot sist. Idag är det -8 grader på Hagelvägen och det är fortfarande vitt på backen. Jag måste nog hålla med om att det vita gör att det inte är så mörkt längre.

I PT kan jag läsa att tre älgar har drunknat i Arjeplog när isen inte höll då de skulle gå över Racksundet. Tråkigt tycker jag. Samtidigt kan jag läsa om Petter Nårsa från Moskosel som har framgångar med sin snöskoter i USA. Roligt!

Matte har sovit här och var nyss hit och åt frukost. Blir nog att han sover här i natt också. Själv åt jag en lingongrova med ost på tillsammans med kaffe. Kaffet är så gott på morgonen och det är det ända kaffe jag dricker om jag inte får främmande. Det händer att jag dricker en kaffekopp på eftermiddagen, men det är inte ofta. 

                             

Idag ska jag bara lata mig som vanligt. Sticka lite, se lite på TV, eventuellt sova en stund. Oh, vad livet är härligt! Man får göra som man vill. Ska slå en signal till en vän och prata bort en stund. Alltså bara leva!

Ikväll ser jag nog "Veckans brott". Nu till mahjongen. Ha det bra så hör jag av mig i morgon: Hej då!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Mmmm man blir lite avundsjuk när man läser om dina sköna dagar..., fast jag ska inte klaga, har ju inga småbarn längre, så jag tar det ganska lungt på kvällarna, ligger oftast på soffan och myser med filt och dator, men imorgonkväll ska jag på julfest, sen är det dags för en julfest till om ett par veckor, tur att det är utspritt. Lyckost er som har snö, vitt på marken, underbart, här i Hälsingland har det spöregnat hela eftermiddagen, fy sjutton snart flyttar jag upp till mina hemtrakter tror jag, månntro gubben följer med?

2011-11-29 @ 19:07:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0