Men var är vintern

Vaknade ovanligt tidigt idag. Fortfarande mörkt ute och +4 grader. Lite småregnigt är det också. Var är vintern? Ja man kan ju undra. Har fikat en mugg kaffe samt två limpmackor med kokt skinka på. Det kan kallas för frukost. Tvätten gick bra igår men nog är det jobbigt för mina onda fötter.

Har jag verkligen råd med glasögon denna månad? När jag ser skörden av räkningar som kommer in, undrar jag? Ja inte blir det många kronor kvar på pensionen. Så tröstlöst det är när man vet hur en del kan gotta sig. Men jag vet att det finns dom som har det sämre, om nu det kan vara nån tröst.

Vad jag ska göra idag är inte utrett ännu. Kanske det blir stickning eller bara till att lata mig (vanligt). Igår såg jag en gammal svensk svartvit film. "Moln över Hellesta", kommer ihåg när jag såg den för en himla många år sen. Tyckte den var bra och spännade då. Man ser hur man ändrar sig genom åren. Nu tyckte jag den var bara svamlig. Men det var väl den tidens spänning på film. Såg också "Veckans brott" igår kväll. Ibland kan man undra om dom svenska lagarna är korrekta? Visserligen är det bra att ingen döms hur som helst, men om det är uppenbart att man är skyldig och alla bevis, DNA och fingeravtryck, visar på en skuld till det inträffade. Ska man då bli friad? Knäppt tycker jag.

Kanske det blir hemgjord manikyr på eftermiddagen. Ser att mina naglar ser ganska så vildvuxna ut. Blir nog till att plocka fram nagelklipparen och lite ljusrosa lack. Kan vara en ljusning i vardagen. Tycker om rena, inte alltför långa naglar som glänser lite grann på fingrarna. Är inte så mycket för smink. Men lite fin vill man väl vara.

Nu ska jag spela mahjong en stund för att hålla hjärnan igång. Ha en bra dag och hej då!

                      

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi har haft minusgrader nu några morgnar, frosten ligger vit på marken och man måste komma ihåg motorvärmaren annars blir det kallt om lilla rumpan. Förra året vid denna tid så hade vi här i Hälsingland både snö och upp mot en 15 minus vill jag minnas, det blev en lång vinter....men jag som är uppvuxen i kallhålet Älvsbyn är ganska härdad. Ja, det är inte alltid lätt att få pengarna att räcka till allt man skulle önska, fast jag har ju jobb och ska inte klaga. Hoppas att du får en slant över till klapparna, men hörrdu, det blir jul i alla fall och du verkar ta så väl hand om dina barn och barnbarn, det är väl den bästa gåvan du kan ge?

2011-11-16 @ 18:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0