Dimman vann

Idag är det 1 grad och ganska mörkt. Men det kan ju bli ljusare framåt dagen. Hörde på nyheterna att kommunerna sparar pengar nu, då det inte kommer nån snö. Snöröjning är ett drygt konto, så det förstår jag att dom är glada, dom som håller i kommunens pengar.

Igår blev jag klippt. Både hår och tånaglar fick sig en duvning. Sen var jag ut en sväng i förrådet och såg vad jag hade för julgrejer. Bara två veckor till advent och gardinkappan är klar. Julstjärnorna är satta i dom röda plåtkrukorna. Bara att ta in ljusstaken. Ska bara stöka till lite på uteplatsen också. Bl a ska stenäpplet ut bland ljungen.

Så blev det då Dimitri Keiski som vann True talent igår. Min önskan gick igenom. Hi och hej nu fick han en miljon. Väl värd är han. En ödmjuk kille som har en fantastisk röst.

Vad ska jag ge Mattias och Joakim i julklapp? Alltid ett problem för mig. Dom andra klapparna har jag endera köpt eller jag vet vad jag ska köpa. Eftersom jag ska på syntest nästa vecka så får klapparna inte kosta så mycket. Åker nog på att köpa glasögon och vad ska det kosta? Inte billigt kan jag tro.

Nu ska jag göra annat en skriva. Kanske jag byter lakan i sängen. Ska ju tvätta i morgon och då är det bra om det är gjort. Ha en bra dag vi hörs! Hej då!

             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0