Stormvarning?

Vaknar i ett nattsvart mörker. Tur att man har lampor att lysa upp med. Än är det varmgrader ute. SMHI varnar för stormen Berit, men än har den inte kommit hit. När jag ser ut genom fönstret ser det halt ur på asfalten. Men man vet ju aldrig hur det är. Vid lunchtid ska Jocke, Pernilla, Tova och Oscar komma. Så kul!

Igår kväll såg jag "På spåret", och det slog mig hur olika kunskaper är för olika personer. Jag kunde många av svaren. Ja, jag kan säga att i går var jag bäst. Visserligen var en ort min hemstad, Uppsala. Men i alla fall. Peter Wahlbeck var väl ingen stjärna direkt. Och hur har man missat att Ludde Armstrong kallades för Sacthmo och sången skatsong. Och dom tävlande verkar inte ha hört talas om ovädret Katrina. Jaja!

Sen såg jag en seriestart på nian. En norsk serie "Sorgmantel" som verkar bra. Tror jag bokar de kommande fredagarna på denna serie. Är inte sorgmantel en fjäril? Jag tror det.

Nu ska jag snabba mig in i duschen, så jag sen kan förbereda lunchen som jag ska bjuda mina kära på. Tänkte mig korv stroganoff, potatis och en sallad. Inte så kul att hålla på med mat när jag får besök. Då vill jag ju njuta av varje sekund tillsammans med dom.

Jag hoppas att ni också får en härlig lördag. Hej då!

                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0