Onda fötter

Just nu 6 grader så det börjar bli varmare, tack och lov. Solen skiner men det gjorde den igår morse också. Och senare på dagen blev det grått och mulet. Mina fötter såg till att inte kom ut igår, som jag hade tänkt. Det blev bara att proppa i sig panodil och inta sängläge. Ska försöka komma ut idag istället. Har hela dagen för mig då Matte inte kommer hit och ska äta.

Tänkte helghandla och bland annat köpa nya ÅR. Så jag får mig nya korsord. Vill ha tyg till soffkuddarna. Helst vill jag ha en ny soffa, men det har jag inte råd med. Det blir billigare att klä om soffkuddarna. Men riktigt billigt blir det ju inte. Alla som syr vet att tyg inte är billigt. Ska kolla på nätet vad 5 meters klipp kostar. Typ i indisk bomull.

Jag är inte så förtjust i att se vampyrer och såna varelser på film. Nu ska ettan visa "Twilight" på fredagskvällar. Jag vet att den serien är populär och TV är till för alla, men inte är det nåt jag ser fram emot. Däremot ser jag fram emot juli månad då jag kan se fler kanaler på TV. Om än jag tycker mest om att se ettan och tvåan, ser jag fram emot valfriheten.

Steker några korvskivor och ett ägg till mat idag. Jag är inte så kräsen vad det gäller med maten. Ska väl också tömma frysen innan flytt. Men det har jag ju redan börjat med.

Nu väntar duschen på mig. Brukar känna mig piggare efter det. Ha en bra dag så hörs vi. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0