Våren är här, visst!

Ja solen skiner så här på morgonen, men det brukar den ju göra innan molnen kommer fram. 9 grader just nu och inte så mycket blåst. Ja, ja!

I alla fall har jag sovit gott och ätit frukost. Två polarpärlor med skinka på och en stor mugg kaffe. Gott! Idag ska jag packa lite. Börjar med fotoalbum och spel. Gäller att fördela grejerna i kartongerna, så att det inte blir så tungt.

Lunch idag blir en redd grönsakssoppa och till middag köttbullar med potatis, sås och lingon. Gör också en grönsallad till det.

Ska också ut med en del sopor. Tidningar och sånt. Orkar jag så dammsuger jag också. Hade en dålig dag igår men känner mig piggare idag. Och då börjar jag planera sånt som jag inte orkar med, när det blir framåt eftermiddagen. Men man lever ju på hoppet. Nåt ska det väl bli.

På TV igår såg jag "Kommissarie Lewis" (med Mattes kort). I kväll ser jag "Morden i Midsomer" om jag har kvar kortet. Orkar inte med mästarna så länge Maria Brandin är kvar. Tål inte se hennes självgoda leende, nästan hånfullt. Skulle inte förvåna mig om hon vinner hela skiten fastän hon är sämst i nästan allting. Bara p g a att hon är lång. Bläh!

Igår såg jag att björkarna har slagit ut. Det måste ha hänt för några dagar sen, fast jag inte sett det. Då ska det väl vara vår nu då. Jag har då inte haft några vårkänslor men den tiden kan väl vara förbi för min del. Lika skönt det. Nu ska jag sätta igång med nåt nyttigare och sluta skriva. Ha ni en bra dag. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0