Storforsen

Idag sänder P4 Ring så spelar vi från Storforsen. En reklam för Älvsby kommun. Storforsens hotell har en webbkamera på taket som gör att man kan se forsen. Tyvärr funkar det inte idag så jag sätter in en stillbild.

                   

Jag är för lat för att ta mig dit, bara för att se Lisa Syren. Bättre sitta hemma vid radion och lyssna.

Jag är helt oduglig vad det gäller packa och sånt. Packade en säck med vinterkläder och hade tänkt packa en kartong med fotoalbum o dyl. Då gick jag bet på att sätta ihop kartongen. Jag blir så less på mig själv och min oduglighet. Men det är inget att göra åt.

Till lunch idag gör jag sallad med räkor. Och till middag tacos. Matte är ju ledig idag så han dyker upp, men innan dess kommer Birgit och löser melodikrysset. Det är hennes tur att göra frukostmackorna och det blir säkert goda sådana. Jag vet att hon bakade mjukkakor igår så det blir väl såna mackor. Hon är så duktig.

Före det ska jag duscha så jag inte skrämmer upp Birgit. För att tala väder, så är det mulet än så länge idag. Men det hinner ändra sig innan kvällen. SMHI lovade en fin helg men det kanske var nån annanstans. Skit i det nu. Jag bryr mig inte. Hoppas i alla fall att ni har det bra. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0