Kallblåst

Den riktiga vårmånaden har börjat. Solen smyger sig sakta fram i den tidiga morgonen. Men jag väntar på den riktiga värmen. Igår när jag var ute på balkongen för att se knuttarna, var jag tvungen sätta på mig varmaste vinterjackan, men frös ändå. Men jag skyller på blåsten.

Just nu sitter jag vid datorn med mitt kaffe och en lingongrova. Tvättdag är det klockan tretton. Måste också på Ica för att handla lite mat för veckan. Lunch och middag med Matte. Nåt mer vet jag inte vad jag ska göra. Eller jag kan ju säga, vad jag måste göra.

Hörde på nyheterna att bin Ladin har dödats av amerikanska soldater. Tror nån att oroligheterna i världen upphör nu? Knappast. Läste igår att en tolvårig självmordsbombare utlöst en bomb som dödat flera människor. Hur ruskig är inte världen? Men jag sitter här i lilla Älvsbyn och klarar mig från sånt ont. Det ända onda jag har är mina leder och det drabbar inte nån annan,  tror jag. 

Har inget speciellt att skriva om idag. Men jag tänker ofta på mina vänner och framför allt mina kära. Hoppas ni alla mår bra! Hej då! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0