Människobarn och björnbarn

Fortfarande ingen värme, idag bara 6 grader. Längtar så. Men den kommer väl snart. En till som längtar är väl den lilla björnungen, som fortfarande söker sin mamma. Stackars liten som måste känna sig hungrig och ensam i den stora världen. Jag blir gråtfärdig när jag tänker på det.

Nu ska ändå de två fosterbarnen i Mark få komma tillbaka till sitt första fosterhem, som de blev så brutalt slitna ifrån. Nu har dom blivit 6 och 7 år gamla. Varför tog det så lång tid innan myndigheterna kunde fatta att barnens bästa var i detta hem. Fosterföräldrarna har aldrig givit upp, utan har hela tiden arbetat för att få tillbaka barnen. En eloge till dessa människor.

Det regnade så mycket igår eftermiddag att jag struntade i besöket på Ica. Till middag gjorde jag ett kokihop på flatrökt skinka, kokt potatis, morötter och röd paprika. Serverade detta med bearnaisesås. Det gick att äta det också. Kände mig lite som i programet "Här är ditt kylskåp" eller "Man tager vad man haver, sa Kajsa Varg". Då förstår ni vad jag menar. Regnar det inte idag kanske jag går till Ica. Måste i alla fall hämta stormattan som varit på tvätt. 

Matte jobbar igen så jag ser inte honom förrän på lördag. Man kan säga att jag är ledig några dagar. Jag har ringt till Luleå kommun om färdtjänsten.  Dom skulle kolla upp hur det skulle gå. Om jag får behålla färdtjänsten eller inte. Bara att hålla tummarna. Jag blir ju inte så låst och behöver inte vara så beroende av bilskjuts. Mindre tjat från min sida. Jag får handla när jag vill och får göra det jag har lust med.

Nu ska duschen få ett besök av mig. Önskar er en bra dag. Hej då!       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0