Jag flyter på

Idag mulet och 10 grader. Kan inte säga att vi har en värmebölja direkt. Igår var det då ingen värme heller. Var ut på balkongen en stund men var tvungen gå in efter ett tag, när jag började frysa. Höll mig inne resten av dagen. Gjorde en sallad på räkor till lunch och en chiligryta till middag. Såg också en film, "Greven av Monte Cristo(?)". Ännu en version av denna film. Måste finnas massor. Historien är ju bra, och kan ses flera gånger tycker jag.

På kvällen genomled jag melodifestivalen från Düsseldorff. Vann gjorde Azerbadjan och Sverige kom faktiskt trea. Jag trodde ju inte att den svenska låten skulle placera sig. Trodde säkert att Finland eller Frankrike skulle vinna. Där ser man att jag kan också har fel ibland. Låten som vann tyckte jag inte var bra. Den var ju skriven av svenskar, men jag tyckte inte den var bra. En dussinlåt. Tack och lov att detta spektakel är slut för i år.

Idag blir det fläskkorv med potatismos till lunch. Men till middag vet jag inte än. Läser en stund på eftermiddagen. I kväll ser jag mästarna och "Brottet och Straffet", tror jag. Annars kan jag väl säga att allt flyter på som vanligt.

Nu ska jag duscha även det som vanligt. Namnsdagsbarn idag är Sofia. Min mamma hette Sofia och Isabel heter också så. Icke att förglömma. Önskar er som läser detta, en bra dag! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0