Sol men kallt

9 grader och sol. Jag var ju ut igår och det såg härligt ut, men det blåste kallt. Så det blev bara en snabbis till Ica och tillbaka.

 Matte kom tidigt till middag. Det var ju hockey VM på trean och match mellan Sverige och Tjeckien. Sverige vann med 5-2 och spelar final mot Finland på söndag. Jag hade ju Mattes kanalkort så han såg matchen hos mig och åt middag samtidigt. 

Har inte ätit frukost än. Birgit kommer ju hit före melodikrysset och då äter vi frukost. Ska göra mackor på vetepärlan med ost och skinka, och naturligtvis lite grönt på. Har också plockat fram räkor och kokat ägg till en lunchsallad. Har också tagit fram painriche från frysen. Det hörs som om jag har varit riktigt arbetsam på morgonen, men det är samma gamla lata kärring som skriver detta.

I PT läste jag imorse att älvsbyungdomen är på väg in i knarkträsket. Man blir förskräckt när man får veta detta. Ungar som varit små och gulliga, som nu förvandlas till idioter. Fast i drogerna. Man kan undra varför? Det går inte en dag utan att jag är glad för att mina barn har kommit undan denna skit. 

Vet inte om jag ska se melodifestivalen ikväll. Tycker det är så långtråkigt. Får se hur jag gör. I alla fall ska jag nu bre mackor till frukosten. Ha en bra dag så hörs vi i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0