Marknadsanalys

Hela 13 grader idag. Det är det enda man kan lita på vad det gäller vädret. Jag menar gradantalet. Säger SMHI att det ska bli sol, regnar det och vise versa. Ska visst bli regn idag så då kanske det blir sol. I alla fall ska jag äntligen till pensionsmyndigheten. Dom har ju bara öppet på onsdagar. Och idag har jag bestämt mig för att gå dit.

Jag har tillbringat en timme med en marknadsanalys. Jag brukar göra det då och då i tron att jag ska kunna tjäna lite extra på det. Nu har jag inte tjänat så mycket och det mesta som jag kan få är presentkort. Men jag har inte plockat ut nåt än.
 
Igår såg jag dom desperata husfruarna, som jag gillade förut när jag hade den kanalen. Men nu tycker jag att serien har ballat ur och blivit dåligt. Såg också lite på melodifestivalen och Finlands bidrag gick till final. Som jag ville. Men nog finns det en massa skräplåtar också. Portugal t ex hade en typ protestlåt, som skulle ha varit bra om man förstod portugisiska. Så meningslöst! Norge gick inte till final som alla trodde. Nu återstår nästa semi med svenska "Popular". Det blir på torsdag. Inte min favorit direkt.

Ingen matgäst idag så jag äter när jag vill. Har inget mer än promenaden till pensionsmyndigheten. Handlar lite också. Men nu ska jag fräscha upp mig i duschen innan Emmerdale börjar. Hoppas ni får se solen idag och jag önskar er en bra dag. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0