Ingen idé att sätta bort dammsugaren

Idag är det -5 grader och strålande sol. Det blir en tur ut idag. Dom har visst sandat utanför huset i backen, som var så hal förut. Ni märkte kanske att jag inte skrev nån blogg igår. Jag hann inte. Det var melodikryss, tremilen, matlagning och skidskytte. Har märkt att om jag inte bloggar på morgonen så blir det inte av.

 Ingen medalj på tremilen igår. Kalla blev fyra och Haag tia. Ingen medalj i skidskyttet heller. Sen spelade SAIK hockey i går och åkte på däng av Linköping. Sen var det val av slutspelsmotståndare. Då valde SAIK just Linköping. Jaja, det kan gå bra det också. Idag åker dom Vasaloppet. Skulle inte förvåna mig om det blir en norrman som vinner. Norrmän är ju som iglar, och dom dyker upp når man minst anar det. Men vad gör väl det. Ska i alla fall se femmilen om än jag inte tror svenskarna ska få nån medalj. 

Matte jobbar idag men kommer på middag. Har inte bestämt än vad jag ska laga för nåt. Kanske jag går till Ica och se vad dom har att erbjuda. Vi åt fisk till middag igår.

Jag brukar inte se melodifestivalen men på lördag ska jag se den svenska finalen. Har hört Playtones låt King på radion. Playtone är väl ett dansband och dansband är inte min favorit. Men låten var bra så nu ska jag ladda mobilen och ringa som bara den. Jag röstar på King som segrare. Kul att se nåt annat än dessa välsminkade damer i sina fantastiska klänningar, som sjunger liknande låtar. Så brukar det väl vara. 

Ikväll blir det TV med "Solsidan" och "Wallander-prästen" på fyran. Igår såg jag "Downton Abbey" som jag älskar. En engelsk serie så där lite oförarglig. Jag brukar gilla engelska serier. Om man nu tar "Emmerdale" som jag ser varje vardag, så är den inte oförarglig. Vet ingen by där det händer så mycket som där. 

Ska nu ta fram dammsugaren igen. Fastän jag bor på tredje våningen så får jag mycket grus indraget. Inte kul då man som jag går barfota. Det är ju den tiden nu då sand och grus kommer inomhus. Sen blir det en dusch och sätta på TV-n för att se femmilen. Ni ska ha det så bra denna marssöndag. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0