Det blir flytt

Sista dagen i mars är det idag och jag ska säga upp min lägenhet, här i Älvsbyn. Den första juli flyttar jag till Luleå och Björkskatan. Mest bara för att jag ska kunna vara nära Isabel och Alec, och kanske vara till hjälp för dom. Åtminstone lite och få lite hjälp med bl a fötterna, nu när fotvården är som den är i denna by. Lite billigare blir det också för mig. Jag slipper ha telefon för internet ingår i hyran och jag får flera TVkanaler. Jag är glad att jag slipper avgaserna på min balkong. Min nya lägenhet ligger vid skogskanten och jag får uteplats i stället för balkong. Visserligen är det jobbigt att flytta men jag har god hjälp hoppas jag. Matte jobbar ju i Luleå så han kan ju äta hos mig, i alla fall när han jobbar. Det ordnar sig.

Birgit visade mig igår hur jag skulle göra med monteringen av tröjan. Så sen ska jag fortsätta med detta innan jag börjar med tröja nummer två. Matte jobbar idag så jag är matfri. Kanske jag tar en promenad om vädret tillåter. Det är bara -5 grader men mulet. Kan vara skönt ändå fastän inte solen skiner.

Nu är det en tråkig torsdag vad det gäller TV program. Alltid tråkigt på torsdagar. Det blir till att läsa förstås. Vet inte om dom sänder hockeymatchen på mina kanaler. SAIK spelar ju i Luleå ikväll. Vinner dom så är dom i final. Annars är det en sista match som blir avgörande. Jag håller tummarna!!!!!!

Nu ska jag ringa min hyresvärd och sen ta kontakt med Tele2. Jag hör av mig imorgon. Ha det bra och hej då!

                                            
 

Kommentarer
Postat av: Annalena

Åh GRATTIS!! Så kul och skönt! Uteplats och i närheten av skogen.. Hmm.. Får vi flytta med dig? ;)

Många kramar!!! <3

2011-03-31 @ 13:41:24
URL: http://oka042.blogg.se/
Postat av: Tele2

Hej Flickanmedljuset,



Jag hoppas att du fick bra hjälp med ditt ärende när du kontaktade vår kundservice. Har du några frågor får du gärna maila mig.



Grattis till lägenheten!



Med vänliga hälsningar



Ida Jönsson, Tele2.

2011-04-01 @ 12:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0