Inget mörker för mig

Ska skriva en snabb blogg idag. Ska hinna duscha innan Birgit kommer för att äta frukost och lösa melodikrysset. Efter krysset blir det stickning och sen laga lunch till Matte och mig. Det blir Romanosoppa med painriche. Sen blir det nog mer stickning. Ska också koka några potatisar som jag ska steka till middagen. Och middagen blir ostsnitzel, stekt potatis, sallad.

Ikväll ser jag sista delen på "Downton Abbey". Snyft, jag skulle vilja se fler delar. "The Bourne ultimatum" ser jag också slutet på, för den börjar ju samtidigt som den andra. Visserligen kan jag se reprisen på "Downton Abbey" i morgon så jag får se hur jag gör.

Sen är det ju hockey ikväll också men det skiter jag i. Så fanatisk är jag inte som vissa andra är. Jag tror grabbarna klarar sig utan mig. Ikväll blit det nog vinst. Heja, heja SAIK!!!!
                                           
Sen ska man släcka ljuset klockan 20,30 i kväll. Struntar i det också. Jag sparar ström hela tiden pga att det är så dyrt. Jag tänker inte sitta här i min ensamhet i mörkret bara för att andra tycker det.

Nu blir det en snabbdusch och sen melodikrysset. Ha en bra lördag och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0