En vanlig dag

En ny dag med blåst. Det har varit kallt i natt men just nu är det -4 grader. Ska snart sticka lite innan duschen. Matte jobbar idag också så han kommer inte hit. Ska ta en promenad i solen om den är kvar på eftermiddagen. Annars blir det väl en slö dag som vanligt då Matte inte kommer hit och äter. Hade tänkt städa men jag skjuter upp det till imorgon. Latmaja!

Har varit in på FB för att se vad dom skriver om hockeyn som ska spelas ikväll. Men inget än så länge. Det kanske är för tidigt. Lite spännande är det förstås. 

Ska sen besöka Lulebos hemsida och se hur det går med lägenheterna. Igår plats 3 och 4. Trodde jag skulle hinna flytta innan vintern men nu vet jag inte hur det blir. Är ganska less på ovissheten. Hade jag nu 10000 kronor över, så kunde jag lämna flytten till en flyttfirma som både packade och städade. Vad hade det då varit för konst att flytta. Och ingen vinst på postkoden heller. Men det är ingen ide att klaga, det finns många som har det sämre. Och då menar jag mycket sämre.

Nej nu till stickningen, hade tänkt börja med ärmarna idag. Till mat idag äter jag, hör och häpna, kålpudding. Hihi! Ha det bra och hej då!
                                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0