Nollgradigt

Solen kom fram idag också fastän det såg kallt och grått ut från tidig morgon. Just nu nollgradigt. Har en skön dag framför mig. Ingen matlagning men mycket stickning. Har mindre ont idag och det är skönt. Men igår kväll vid läggning var mina fötter stora klumpar pga värken. Det är tur att jag ändå kan sova. Annars skulle livet vara hemskt.

Dom är roliga på norrbottensradion. Enligt dom är Luleå hockey redan i final och spelar mot Färjestad. Och Färjestad vinner guld. Ändå är det bara spelat en match i semin, den som SAIK förlorade mot Lule. Och AIK förlorade mot Färjestad. Återstår att se hur det blir. Nu är det väl så att världen inte går under pga hockeyn, som vissa tror. Men det är ju klart att har man aldrig varit utsatt för nåt i det verkliga livet, så kan det väl bära eller brista pga en hockeymatch. Jag kan då inte veta hur det slutar. Men nog håller jag på SAIK forever.

Ska nog gå med sopor idag. Det är ett spel med ben och armar som insats. Vägen dit är snorhal. Kommer jag mig dit så kanske jag tar en tur till affären också. Behöver shampo, duschcreme och diskmedel. Nu börjar det vara svårt att veta vad man ska ha på sig när man går ut. Sist blev jag så varm i min jacka. Och min gamla vårjacka (kappa) är nog för tunn. Sen har jag ju duffeln, men den är också varm.

Nu tror jag att jag återvänder till stickningen. Nu har jag fått in mönstret, så jag kan se på TV och sticka samtidigt. Jag måste få säga att garnet jag stickar med är drygt. Håller på med första nystanet än och har stickat bakstycket och halva framstycket. Jag har tre nystan att hålla mig till med denna tröja. Idag blir det nog att jag kan börja med ärmarna, om inte nåt kommer ivägen.

Jag önskar er en skön dag. Och ni i södra Sverige, jag är avundsjuk på er vår med vitsippor och blåsippor. Här har vi snö kvar och mycket hundskit och cigarettfimpar att titta på. Ha det bra nu, hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0