Marcus Birro, ett mirakel på stödhjul

4 grader idag också. Lite sol ser jag och SMHI varnar för blåst. Har ont idag och har tagit några tabletter mot det, men det verkar inte hjälpa. Får väl skylla mig själv när jag har nobbat sprutorna. Värst ont har jag i vänster axel. Jag har en månadstidning, Reumatikervärlden. Jag gick ju med i Reumatikerföreningen och då får man denna tidning. Marcus Birro kåserar i den. Denna månad skriver han om sin reumatism, och hur han började använda alkohol mot smärtorna. Han blev så beroende av detta att han till slut var alkolist. Nu är han nykter alkolist men smärtan i lederna är kvar. Han kallar sig själv ett mirakel på stödhjul-och han är glad att han lever. Och det är ju sant. Supa ihjäl sig kan vilken idiot som helst göra. Leva med smärtor år svårt. Och klarar man det är det ett mirakel.

Jag fick en kommentar på FB igår om det jag skrivit om Luleå Hockeys klack. Att det var löjligt. Kan så vara, men jag har bekanta som håller på Luleå, som aldrig tar sina barn med på hockeyn, pga klackens uppträdanden. Synd att det ska vara så. Jag har inget emot Luleå som lag, bara klacken som förstör för laget. Detta fanatiska sätt.
 
Nu är jag inne på framstycket på Freyas tröjan. Få se om jag kan sticka idag pga värken. Ska i alla fall försöka. Det är så roligt. Tror inte jag tar mig ut idag, det ska visst vara jättehalt. Is och på det vatten, gör det svårt för en ofärdig att stå på benen. Nu har jag väl inte så mycket att göra ute. Men bara det att gå ut är ju skönt.

Undrar när fotvården öppnar igen? Mina fötter skulle behöva en genomgång. Hade jag råd skulle jag fara till Luleå för detta. Men då måste jag ha tillbaka min ursprungliga pension först. Den som hjälpte till att sänka skatterna för dom som jobbar.

Till lunch idag gör jag korvgryta. Till middag ska Matte bjuda på pizza. Sista dan på hans ledighet. Men nu ska jag i duschen och sen provar jag stickningen innan Emmerdale och lunch. 

Ha det så bra i den begynnande våren. Hej då!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0