Jag vill inte ha en orm som vän

Hualigen, -13 grader. Men solen har kommit igång så det blir säkert varmare under dagen. Jag hinner nog inte ut idag för jag ska tvätta och laga mat två gånger. Gör nog fläskkorv och rotmos till lunch och till middag blir det lövbiff. Hade tänkt lyxa till med entrecôt, men Ica hade inget sånt kött. Men lövbiff går bra det också. Lätt att tugga i alla fall.

Nu har jag börjat på Frejas tröja och har kommit ganska långt. Roligt är det att sticka på nåt annat än sockor. Och det var inte så svårt mönster som jag trodde. Det ända jag oroar mig för, är att det verkar så liten storlek. Men enligt maskantal och centimeter ska det vara rätt. Kanske det blir en docktröja. Fint blir det i alla fall och jag är riktigt nöjd.

På radion nu är det bara prat om Libyen. Och visst är det hemskt det som händer där, men inte kan dom svenska experterna göra nåt åt det, bara genom att prata om det. Sen har vi Japan och det hemska som händer där, med bland annat deras kärnkraftverk. Önskar jag kunde göra nåt för att hjälpa, men tyvärr klarar jag inte av det.

Har upptäckt att de som jag trodde var mina vänner är, hör och häpna, bara falska ormar. Inte det att dom är elaka med mig, men dom är falska. Ungefär som om dom vänder kappan efter vinden. Håller med mig när vi är tillsammans, för att i nästa stund prata skit om mig. Sånt gillar jag inte. Såna vänner klarar jag mig utan. Då är jag hellre utan vänner. Nog om detta.

Ikväll ser jag nog filmen på ettan, "Flickan som lekte med elden" och innan dess stickar jag. Jag tror jag ser längdskidorna vid ettiden. Sista dagen för denna säsong. Och ikväll spelar SAIK och nu gäller det att vinna om dom vill vara med i semifinalen. Jag hoppas att dom vinner. Det är dom värda.

Joakim har namnsdag i dag. Min lilla bäbis som blivit stor. Nu är det dags för en dusch innan dagen startar på allvar. Har redan avnjutit min frukost. Önskar er alla en fin söndag i fredens tecken. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0