Min jacka

Det verkar bli ännu en solig dag och tempen är på -6,7 grader. Känns skönt att det är måndag igen. Har inga planer för denna dag utan tar den som som den kommer. Konstigt nog brukar det bli kväll ändå.

Till lunch gör jag korv special. Det vill säga grillkorv, med bröd och mos. Till middag tar jag tillvara köttfärssåsen och gör en pastagratäng i ugnen. Kan det bli enklare?

Ska snart in på Lulebos hemsida och kolla hur det står till bland mina lägenhetsbokningar. Rör det på sig eller vad?  Skulle snart vilja veta. Nu har jag ju inga förhoppningar om att nån lägenhet blir min, jag har ju plats fyra. Det är som att spela på lotteri.

Har försökt ta reda på när försäkringskassan har öppet här i byn. Verkar hopplöst. Det enda som händer med datorn, är att jag blir skickad till Piteåtidningens hemsida. Vad har hänt med detta land? Stackars gamlingar som inga anhöriga har. Som kan hjälpa till med myndigheter etc. För att gå tillbaka till försäkringskassan, så vet jag att dom har öppet en dag och för en människa som har svårt att gå, vill ju denna människa veta vilken dag det är öppet. Kan inte springa fram och tillbaka hur som helst. Men vem bryr sig, inte försäkringskassan i alla fall. Har även provat ringa men gav upp när jag var nr 41 i kön. Så nu måste jag chansa.

Jag beställde ju en jacka från HM i lördags, den kostade 299 kronor. Idag hade dom satt ner den till 149 kronor. Var in på min sida på HM, för att kolla om jag skulle kunna ändra, men då såg jag att jackan var packad redan. Är denna otur typiskt för mig! Kan tro det.

                                        
Kan också berätta att jag hade missat att jag hade 25% rabatt på denna beställning. Verkar som om jag inte har alla hemma på kontoret. Smakar det så kostar det, har jag fått veta. Bläh!!!!!!!

Jag har i alla fall en glad röd väska! Nu ska jag in i duschen. Ha det bra, vänner! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0