Skitväder

När jag tittar ut denna morgon, kan jag bara säga, usch! -5 grader och snålblåst med snö. Man kan verkligen önska sig annat väder. Och jag ska ut i detta skitväder. Ska också tvätta klockan 13. Bara att utstå detta gissel. Ingen Matte kommer idag. 

Såg en film igår kväll på tvåan. Den heter "Sophie Scholl-den sanna historien" och är tysk. Handlar om några ungdomar i Tyskland som var motståndare till Hitler under andra världskriget. Ganska bra film. Där kan man se att inte alla tyskar följde Hitler. Historien är sann som titeln säger.

SAIK fick stryk av Linköping igår kväll. Så nu är det 1-1 i matcher. Hua! Nu får grabbarna lägga på ett kol. Detta duger inte. Var in på FB nyss och där hade några anhängare till Lule fått luft igen. Lule har ju spöat DIF i två matcher. Så det är ju troligen därifrån luften kommer.

Har gjort en matsedel för kommande dagar. Bara så att jag vet vad jag ska handla i dag. Hittade ingen passande jacka på HM igår. Skulle vilja ha en blå eller röd. Men tji fick jag, det fanns bara svarta, gråa och beiga. Får avvakta ett tag. Än är det ju inte tid för vårkläder här. Snön har ialla fall försvunnit från min balkong och jag hoppas att det inte kommer mer, innan nästa vinter. Får också hoppas att jag har en annan balkong då.

Det är väl final i "På spåret" ikväll. Det ser jag och "Sopranos" senare. Skidskytteherrarna åker stafett idag. Chansen är väl inte så stor att dom tar medalj. Den formen har dom i alla fall inte visat. 

Nu har jag inget mer att skriva om. Jag hör av mig i morgon. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0