Pingstafton

Hallå i sommarvärmen. Nu får man tänka sig för, så att man inte klagar på värmen. Det är ju inte många dagar sen jag klagade på kylan. Men nog är det varmt över min förmåga att klara av detta. Men det ska visst bli mindre varmt i morgon. Jag önskar att jag hade varit nånstans där jag kunde glöta och plaska i vatten. Det skulle vara skönt.

Satte i mig två liter jordgubbar i går, bara så där. Utan någonting till, som typ grädde eller glass. Jordgubbarna kom från Finnerödja. Jättegoda! Jättedyra!

Hänryckningens tid är det nu, alltså pingst. Helgen har ju bantats ner när dom tog bort annandagen. Så nu är det som en vanlig helg. För mig spelar det ingen roll.

Jag började morgonen med att koka fyra ägg och skölja sallad. Tog också fram räkor och salladsgrönsaker från frysen. Två av äggen ska jag sätta på lingongrova tillsammans med ansjovis. Frukostmackor till mig och Birgit vid melodikrysset. Det andra ska jag ha i en sallad till lunch. Matte börjar ju inte jobba förrän i kväll så han kommer på både lunch och middag. 

Såg finalen i Talang igår. Han som vann gjorde kuben med förbundna ögon. Ganska duktigt, men vadå? Ska han nu fara runt i folkparkerna och visa upp sig, eller? Sen såg jag Wallanderfilmen "Mörkret". Som vanligt var det livat på gatan. Men vad gör det, slipper det snart.

Om jag inte är så yr i skallen på eftermiddagen, går jag till Ica och köper kött till middagen. Längtar in i duschen nu. Skulle gärna sitta där en lång stund. 

Ha en bra pingstafton tillsammans med era kära. Hej då!

                                                                       

                                
                                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0