Karlar!!!!!!!!!!!!!!!

Jag kan säga er att jag inte är på så bra humör idag. Som vanligt gäller det karlar. Den första är mitt blåsta ex som är dum i huvudet och lyssnar på min dotters ex. Jag kan förstå om ni inte fattar nånting. Knappt jag gör det själv. Hur kan karlar vara så dumma, och är inte ens barn närmare hjärtat än andra. Verkar inte så i det här fallet. Jag får nästan hjärtstillestånd när jag tänker på detta.

Var och handlade på Willys igår. Isabel skjutsade mig. Hade för mig att dom skulle vara billiga. Men det gäller inte ost och chark. Hushållsost kostade 109 kronor kilot t ex. Hutlöst tycker jag. Jag håller mig nog till Ica framledes. Jag lovade Alec att jag skulle köpa Yatzy men dom hade inte det. Inga jordgubbar heller. Skitaffär!

På kvällen såg jag på TV, bl a "The killing" och sen "America´s got talent" finalen. Det sista var ett så utdraget program med alla reklampausar, så jag höll på att somna flera gånger. Vann gjorde Michael Grimm, min favorit.

Vad jag ska göra idag har jag ingen aning om. Isabel har kommit nu och hon har planterat pelargonen i den lilla rabatten. Skulle vilja köpa mera blommor till uteplatsen men min ekonomi är inte den bästa nu. Flytten grävde ett stort hål i börsen. Isabel har även satt upp änglaspelet som jag fick av min vän i Dalom. Hoppas att grannarna tål detta ljud.

Solen skiner och det är ganska varmt idag. Isabel och Alec tog cykeln till badet i Lulsundet. Själv ska jag vila en stund innan middagen. Kanske jag ser "Miss Marple" på eftermiddagen.

Ha det så bra i semestertider. Hej då!
                
                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0