Var är posten?

Var är sommaren kan man ju fundera? Och var är posten? Alec for hem vid sjutiden igår och idag ska han vara på dagis. Blir tomt utan hans prat. Vi gjorde mycket han och jag, så dagen gick fort. Sen på kvällen såg jag "Morden i Midsomer" med den nya Barnaby, inte Tom utan John. Men samma Jonesy (Ben). Såg också en film sent. Skulle just stänga av TV-n när den började. Och där blev jag sittandes tills den var slut. Där ser man hur jag är.

Tio drar jag till tvättstugan. Jag kan säga att det är en liten tvättstuga mot vad jag är van vid. Men där finns ju det man behöver. Återstår att se hur det funkar. Ska bära ut torkställningen på uteplatsen. Det fläktar ute så tvätten kommer att torka fort. En del ska jag torka i  tumlaren, bl a frotté.

Annars blir det en slappardag för mig med läsning och vila. Ikväll ser jag "Tudor" vet jag. Nåt annat program har jag ingen koll på. Har fortfarande inte fått upp mina tavlor, dom som är kvar i kartongen. Har så svårt att hålla i hammaren. Var in på Panduro på nätet igår och beställde wall deco och några tygklädda kartonger. Kartongerna ska jag ha för mina sygrejer. Så det blir ordning och reda på mitt sybord.

Nu ska jag duka bort frukosten och sen göra iordning tvätten. Hoppas jag får en fin dag och det önskar jag er också. Hoppas jag får nån post idag så att jag ser att adressändringen funkar. Hej då!

                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0