Palt i dag

Idag är det sol och just nu 20 grader. Härligt! Kommer att tillbringa stor tid ute. Ska också göra palt idag. Trodde Matte skulle komma, så därför tog jag fram fläsket igår. Men så sa Isabel att han kanske skulle komma på fredag när han skulle fara på PDOL. Han får göra som han vill.  Jag gör palt idag i alla fall. Kanske jag får äta den själv. Vad vet jag?

Kommer att bli inbjuden till en bröllopsfest i Stockholm. Jag vet inte om ni känner till att jag har en vuxen dotter som bor i Stockholm. Jag har inte sett henne på några år, så jag kanske inte har nämnt henne. I alla fall ska hon visst gifta sig och hon ska bjuda mig på denna fest efter vigseln. Har jag läst. Jag kan inte fara på detta. Bara resan kostar för mycket och sen måste man väl övernatta, och det är inte billigt heller. Tror jag klarar mig utan denna fest. Kan inte fatta att om hon tror att jag har råd med detta, när hon inte har råd att komma hit fastän hon har en inkomst. Hur går det ihop? Skit detsamma.

Jag längtar efter jordgubbar så jag nästan blir sjuk. Men det är bara att bita ihop. Pengarna ska räcka till den nittonde i nästa månad. Bläh!

Nu ska jag in i spelets värld, bland blommor och blad. Blir att drömma sig bort en stund. Sen blir det till att skära fläsk och skala potatis till palten. Ikväll ser jag "Angels in America" på ettan och sen "The killing" på fyran. Och sen blir det godnatt. Men nu blir det hej då!
                                       

Kommentarer
Postat av: Åsa

Mmmm va gott med palt...du får bjuda Matte på uppstekt palt istället, det är ju nästan lika gott som nykokt, jag har ingen vinterpotatis kvar så jag får nog vänta ett tag till innan jag gör ett paltkok. Tråkigt att du inte kan åka på din dotters bröllop, hon borde väl ha råd att bjuda dig på biljetten kan man tycka, du är ju ändå hennes mamma, men men det är inte alltid lätt med relationer, jag har också kommunikationsproblem med vissa personer i min mans släkt, tråkigt när de inte är så stor släkt, men vad gör man när kemin inte fungerar. Hoppas du får smaka lite jordgubbar innan säsongen är över, här i Hälsingland så är den defenitivt över, nu säljer de bara Belgiska och det är ju inte samma som "ortens".

2011-07-28 @ 19:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0