Rumpan är verkligen där bak

Sol på morgonen och 20 grader. Kan bli en bra dag. Har ätit frukost och fastnat i ett spel på FB. Jag har inte spelat det förut, och det är på engelska så jag får ju damma av språket först innan det flyter på. Jag tror det handlar om en trädgård.

Snart ska Alec komma och ska vara här medan Isabel ska handla. Troligtvis äter han lunch här. Igår kväll såg jag allsången och efter det en italiensk deckare "Kommissarie Montalbano". Inte lika bra som "Morden i Midsomer". Ganska tröttsam handling men viss komisk effekt. Ska viss visas fyra tisdagar. Får väl stå ut.

Annars är det väl inget att göra i dag. Ska ut i förrådet och söka igen presentpapper. Känner just nu att jag blir ledsen om jag inte kan åka och gratta Jocke när han fyller år. Varför ska allt vara så omögligt för mig, när det är nåt jag ska göra. Hade jag nu bott kvar i Älvsbyn hade jag i alla fall haft färdtjänst, och kunnat åkt och grattat honom. Men nu är jag standsatt här i Luleå. Och utan färdtjänst.  Hur jag än vänder mig har jag rumpan bak. Kul va?

Nu måste jag göra ett uppehåll i bloggandet för Alec kom, och är inte på bästa humör.
                                             ------------

Nu är jag tillbaka igen. Jag fick Alec på bättre humör med hjälp av you tube och spiderman. Vi har också ätit korv och pommes frites och nu är Alec ute och leker med en tjejkompis. Och allt är frid och fröjd. Isabel dyker väl upp inom kort.

Jag har svårt att koncentrera mig så det är bäst att jag slutar här. Går nog ut och sätter mig en stund innan jag ska diska. Måste också be om ursäkt. Skrev igår att det ör Lulekalaset i helgen. Fel, fel, fel!!!! Det är PDOL i helgen och Lulekalaset nästa helg.

Ha det bra så hörs vi i morgon. Hej då!

                   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0