En riktig rantardag

Det verkar som om termometern har fastnat på 18 grader. Igår var jag en rantfia. Isabel, Alec och jag var först på Ica Maxi och storhandlade. Sen hem och plockade upp varorna, åt lite lunch samt spelade en yatzy. In i bilen igen och till Boden där Isabel skulle köpa bildäck av en kille (blocket). Sen for vi till Älvsbyn där vi lämnade däcken hos Matte. Där hämtade vi också min korgstol som var kvar efter flytten.

For sen till Birgit som bjöd på köttbullemackor och bullar, väldigt gott. Så roligt att träffa henne igen. När vi kom hem igen hade jag fått världens blombukett från Lulebo. Med en välkomstönskan som hyresgäst. Detta har jag aldrig varit med om förut. Kände mig mera värdefull än förut.

Hade köpt två liter jordgubbar som jag rensade. Sen blev det jordgubbar och glass. Hade också köpt en liter hallon som jag sparade till idag. Sen blev det "Morden i Midsomer".

Idag ska gardinerna upp i kök och sovrum. Får se om Matte dyker upp idag. Solen skiner i den tidiga morgonen. Blir nog en fin dag i dag också. Köpte en bit grönlandstorsk igår, så det blir fiskpinnar till lunch idag. Länge sen jag åt det. Gott med hemmagjorda fiskpinnar med citron till.

Margareta är dagens namn i fruntimmersveckan. Sänder ett grattis till Margareta i Dalaskogen. Nu ska jag göra iordning sybordet. Ha en bra dag i sommarvärmen (?). Vi hörs så hej då!
                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0