Solvitamin

Solen är framme men det är inte direkt varmt, bara 15 grader. Men vad gör det, sommar är det i alla fall. Idag vid 11-tiden kommer Matte på besök. Jag har ju inte sett honom sen jag flyttade hit. Visserligen har jag pratat med honom i telefon, men ändå. Jag tror jag gör en fläskpannkaka för att fira. Nu skojade jag bara. Pannkakan hade jag tänkt göra ändå.

Annars har jag inget planerat för idag. Blir det sol och lite varmare sitter jag ute en stund. Har ju läst att det är viktigt med sol för gamlingar. För kroppen och inte så överdrivet solande förstås. Men det är ju härligt när man får sitta på sin egen uteplats. Ibland går nån förbi och det är ju kul att se om dom hejar eller inte. Jag hejar på alla men en del bara tittar bort. Skit i det, jag hejar i alla fall.

Isabel och Alec var här igår och Isabel satte upp tavlorna och korten. Ska snart ut i förrådet och stöka om lite så det är ordning där. Det är ju trångt om saligheten där pga att jag har badkaret där. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum heter det ju.

Snart är jag sugen på att sätta igång med stickningen igen. Har ju lovat bort sockor till några personer. Så då har jag det jag gör. Måste först köpa garn. Men då var det ju det där med färdtjänsten. Hur lång tid ska det ta att besluta om detta?

Nu ska jag sluta blogga och ta hand om mitt hem en stund. Ha det bra hörni. Jag skriver mer i morgon. Om det är till nåt intresse. Hej då!
  

                         

                                             Badbruden Isabel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0