Snart klart

Efter en mulen gårdag ser solen ut att titta fram idag. 16 grader i nuläget. Kanske det blir att sitta i solen en stund idag. Alec och Isabel kommer på lunch. Det blir kycklingen som jag gjorde i går. Tillsammans med potatis och sommargrönsaker och bearnaissås. Gör alltiett i ugnen.

Igår plockade jag upp kartongen som var till städskåpet. Så nu är det bara tavel-och kortkartongen kvar att plocka upp. Och jag är helt oduglig att slå in krokarna i betongväggen, så det får vara tills Isabel eller Matte vill göra detta. När jag sen har köpt gardinstänger och förlängningssladd samt takkrok ska allt vara klart för att bara bo. Det sistnämnda är till taklampan ovanför matbordet. Som jag hoppas ordnar.

Såg ju Midsomermorden igår kväll, men jag sov på slutet så jag missade mördaren. Typiskt mig! Men efter att jag steg upp så tidigt i går morse, så är det förlåtligt. Tur att play finns, så jag ska se slutet efter det att jag har bloggat.

Ikväll ser jag Leif GW på ettan och sen "The Tudors". Kanske en titt på tjejernas fotbollsmatch mot japanerna. Skulle tvätta idag men jag beslutade att flytta fram tvättiden till en senare dag. Skulle verkligen vilja ha en glass idag. Få se om jag kan övertala Isabel att fara till affären. Jag skulle behöva lite mölk, potatis och mjöl bl a. Få se hur det blir med detta. Då kanske det blir glass också (och jordgubbar) om pengarna räcker. Det börjar bli tomt i börsen. Tur det är löning på tisdag.

Nu ska jag in i duschen ett tag och sen får jag väl börja med lunchmaten. Ha en bra sommardag, det ska jag ha. Hej då!
                             




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0