En familjedag

Ny vecka. Spännande att se hur vädret blir i dag. Än är det så tidigt att veta det. Alec och Isabel har sovit här i natt för att hon ska iväg så tidigt, och då är det bra att Alec är här när han vaknar. Och nu har han vaknat och vi ska strax äta frukost. Senare i dag kommer Jocke med familj och Matte hit. Då är ju också Isabel tillbaka så då är mina kära barn här tillsammans. Ska bli så kul. Det brukar bli mycket prat och skratt då. Underbart!

Annars vet jag inte vad som händer idag. Kanske jag går in på comhems hemsida och ser vad dom har för utbud vad gäller TV-kanaler och vad priset är. Dom som bor hos Lulebo har visst rabatt. Vill nog ha fler TV-kanaler nu. Är ganska less på dom jag har.

Men igår hade jag som en bra TV-kväll. Först såg jag Sven Bertil Taube, Lill Lindfors och Håkan Hellström på Gröna Lund. Denna fantastiska Sven Bertil har alltid varit en favorit vad gäller visor. Håkan Hellström är inte dålig han heller. Vad gäller Evert Taubes visor finns det ingen som tolkar dom som hans son. Efter programmet från Grönan var det "Från Lark Rice till Candleford" så då var kvällen räddad.

Nu ska jag göra frukost och sen leka lite med Alec och hans gubbar. Så nu för ni ursäkta mig. Hoppas ni har det bra i sommarvädret. Ser nu att solen är framme. Blir nog en lika fin dag som i går. Hej då!

     
                
                                                           Tova

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0