Det blå skåpet

Gott kaffe och limpa med medvurst på, min frukost i dag. Har sovit gott och det är väl för att mitt samvete är snövitt. Och jag hade en verkligt bra dag med min dotter och hennes son. Bl a hade vi picknick på gräsmattan på uteplatsen. Jordgubbar och vispgädde var inte fel. Sen hade Isabel och Alec vattenkrig. Mest blöt blev Alec och han skrattade mest också. Underbart att se deras lek. Slutade picknicken med hamburgare och pommes.

Kvällen blev slö framför TV-n. Som vanligt bara skit på TV. Såg "Glädjekällan" en svenska skitfilm. Sen halvsov jag en stund innan jag orkade inta sängen. Till veckan måste jag ordna fler kanaler på TV.

Idag har inte solen kommit fram ännu. Det är 19 grader. Men det ser lovande ut. Var ju så här igår morse också. Och det slutade med en solig och varm dag. Är hoppfull!

Måste försöka få färdigt här. Det är tavlorna eller korten i ramar som ska upp. Matte ska komma nån dag i veckan och han ska hjälpa mig att ta bort halldörrarna samt två skåpdörrar i köket. Hoppas han har med sig korgstolen som jag ska ha i hallen. Har ordnat en musikhörna i hallen där stolen ska stå. I hörnan har jag min mandolin och foton på Beethoven, Hayden och Chopin. Skulle ha fiolen där också men den behöver en genomgång med nya strängar först. Så det får vänta.

 Har också ett litet skåp där, som jag kallar det blå skåpet. Det har varit blått men åldern har gjort det mörkrött. I detta skåp har jag för mig värdefulla saker. En brosch gjord av kastanjträd. Jag gjorde denna brosch när jag var fem år på lekis i Uppsala. En present till min mamma. Hon sparade den i alla år och nu har jag den. Har också en massa smågrejer som jag sparat från mina barn. Bl a en fantomenring som Matte har gjutit i brons, när han gick på konstskolan. Ni vet den där med dödskallen.

Nu ska jag plocka lite bland mina grejer. Isabel och Alec kommer på eftermiddagen och dom ska sova här. Isabel ska ju på Sunderbyn tidigt i morgon, och då är det bra att Alec får vakna här, utan att måsta stressa i tidig timme.

Hoppas att ni mina vänner får en skön söndag. Hej då!
    
                                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0