Förintelsens dag

-15 idag och det är acceptabelt, i mitt tycke. Visserligen ska jag inte ut idag vad jag vet. Har en vilodag igen, då Matte jobbar hela dagen. Idag ska jag städa lite, så blir det med den vilodagen. Skulle ju kunna hälsa på nån, men har hört att vinterkräksjukan går, så jag håller mig nog hemma i ensamheten. 

Har inte börjat med nån ny stickning. Svårt att bestämma sig för färger och randning, måste nog köpa garnet först. Sen kan jag blanda och sticka när jag har bottenfärgen. I morgon går jag till Konsum och köper garn. Ska också till nedre Kupan och köpa lakan som jag ska sy av. Även övre Kupan ska jag gå till och köpa ostkupan om den finns kvar. Men det blir imorgon när Kupan har öppet.

Idag är det Förintelsens dag, då vi ska minnas det otäcka som hände under andra världskriget. Det var hemskt hur judar, romer och andra blev behandlade. Men det gör inte att jag kan förlåta det israelerna (inte alla men många) gör mot palestinerna nu. Hemskt när inte folk kan leva i fred med varandra. 

Ikväll ser jag nog "Svensk maffia" på fyran. Eventuellt ser jag också "Antikrundan" innan dess, på ettan. Och imorgon är det fredag igen. Tiden bara smiter iväg, eller hur. Nu väntar dammsugaren på sällskap. Sen en dusch och "Emmerdale". 

Ha nu en bra torsdag mina vänner! Hej då!  
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0