Bläh för ödlor

Hör en traktor som skottar ute på gatan. Det har väl snöat förstår jag. Eller vad? Gårdagen gick bra. Bar ut sopor, typ burkar i plast eller plåt osv. Var på Kupan, men hittade inget särskilt som jag vill ha. Tittade länge på en ostkupa i glas, en sån som fanns i mitt föräldrahem. Motstod frestelsen att köpa den, men jag tror jag gör det på fredag. Kostar 75 kronor, räknas väl som en antikvitet. Nu vet ni att jag ångrat att jag inte köpte den. 

Bokade också tvättid till fyra. så då fick jag det gjort också. Slängde ett öga på Guldbaggegalan. Däremot missade jag "Nordkalotten 365", får se det i kväll istället. Däremot såg jag ett program "Livsfarliga husdjur" som var hemskt. En kille (i USA, var annars) hade ett antal stora ödlor i sin lägenhet. En dag komm han inte på jobbet och till slut tillkallades polis. Då hade ödlorna dödat honom och ätit av honom. Hela ansiktet var borta och alla inre organ. Såna där program skulle jag inte se. Så äckligt!

Idag är Matte ledig så han kommer hit och äter. Tror jag värmer upp pastagratängen som jag har kvar sen lördagen. Till middag gör jag pytt i panna. Det går ju bra nån jag har en ny stekpanna. Hoppas jag! I alla fall får jag prova den nya stekpannan och steka ägg i den. Hoppas det går bra, det var ju därför jag köpte den.

Ikväll ser jag TV på ettan. Först ser jag det jag missade igår på tvåan. Sen blir det "Kören" och efter det "Veckans brott". Kan också berätta att halsduken är klar. Håller nu på att göra en tofs till mössan. Vet inte om jag ska skicka detta till Skellefteå. Har ingen adress förstås, men det ska väl gå att ordna på nåt vis. Får slå en signal till dom.

Ja det var allt för idag. Vi hörs väl i morgon. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0