Nordkalotten 365

Ny vecka och nya grader. Idag bara -10, kan vara skönt men det ska visst snöa idag. Ingen Matte på mat idag så jag ska bara lata mig. 

Isabel med familj och hundar var här igår. Hon skötte bl a om mina fötter. Så skönt det var med fotbad och massage av mina tår och ben. Man blir som en ny människa. Sen spelade vi spel och kort och Alec vann för det mesta. Matte gav mig en ny mobiltelefon. Eller han gav mig sin fina telefon eftersom han köpt en värstingmobil. Så nu har jag en mobil som klarar det mesta. Kul att se om jag klarar av det. 

Jag har just ätit frukost, en nyttig sån. När jag skrivit detta ska jag duscha och sen stöka lite efter gårdagens förlustelser. Ser också Emmerdale. Sen blir det väl stickning av halsduken. Det börjar gå mot slutet av den stickningen. Isabel vill ha raggsockor så då börjar jag med dom efter halsduken. Måste kolla vad jag har för garn. Kanske jag måste köpa mer garn. Men det gör jag inte idag.

Igår såg jag sista delen av "Morden i Midsomer". Efter det såg jag "Big love", en serie om mormoner. Ikväll kanske jag ser "Nordkalotten 365", en dokumentärserie om Lars Monsens liv på Nordkalotten under ett år. Jätteintressant är det, jag har sett första delen och idag är det del 2. Visas på tvåan kl. 21.30. Men även i morgon klockan 19,30. 

Har det nu så bra alla vänner! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0