Brun utan sol

Ånyo en dag med -21 grader. Eller har termometern frysit fast. Man kan ju undra. Jag behöver ju inte ut i kylan idag. Jag handlade i går så det räcker några dagar. Jag har nyss ätit lunch i min ensamhet. Kokade en potatis och en morot tillsammans med en halv fläskkorv. Åt det med senap och leksandsknäcke. Gott! Jag är en enkel person som inte behöver så extravagant för att tycka att det är gott.

Funderar på vad jag nu ska fylla dagen med. Tittar på  sängen och boken på sängbordet. Kanske det blir det jag gör. Alltså lägger mig och läser. Ska försöka njuta av denna dag och bara tänka på mig själv. I morgon är Matte ledig så då blir det matlagning och disk. Men det är ingen konst om man vet vad man ska laga. Och det vet jag.

Träffade många bekanta igår på Konsum. Det är alltid roligt att skvallra en stund. Ringde även till Isabel och bad henne köpa Nivea brun utan sol. Jag skulle verkligen behöva det, och det finns inte i denna by. Konsum har haft men det är slut. Jag köpte också en liten stekpanna som jag kan använda till äggstekning. Mina gjutjärnspannor har blivit odugliga att steka ägg i. Vill bara fastna. Får kolla hur det går med denna aluminiumpanna. Den var ju billig, kostade bara 99 kronor. 

Kanske jag ser antikrundan i kväll. Annars är det väl inte så mycket att se. Jag retar mig bara på min TV, eller ska jag säga sändningen på min TV. Oftast hänger inte mun och ljud ihop. Hur roligt är det när man ser att dom säger nåt, men det dom säger kommer efter dom stängt munnen. Väldigt frustrerande.

Nu blir det nog sängen i alla fall. Ha det bra och hej då!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0