En Älvsbybo på idrottsgalan

Idag är det -15 grader och det ska visst snöa mer. Jag fick bara fram en ruta på balkongen igår. Så pass att jag kan gå ut där, men inget mer. Men mer behöver jag ju inte. Och vad gör jag, det är bara att gilla läget.

Bara middag med Matte idag. Det blir kåldolmar. Färdigköpta för enkelhetens skull. Har planerat att göra kålpudding nån dag. Tycker det är gott med vitkål i maten. I morgon är det ju löning så då handlar jag det som börjar vara slut. Ska också på Gårdings och kolla om dom har Nivea brun utan sol. Jag är så blek att jag blir rädd för mig själv när jag ser i spegeln. Blek som ett spöke. Då är brun utan sol bra, och Niveas är bäst. Har provat Dove men det får jag utslag av.

Såg idrottsgalan på ettan igår. Till min förvåning får jag se Mats Öhman från Älvsbyn få pris från Sportspegeln.  Är väl första Älvsbybo som fått pris på denna gala. Kul för han att få uppskattning för det han gör. Ikväll ser jag "Kören" och dokumentären om Monika Z på ettan.

Har stickat ganska mycket på halsduken och ser fram emot när den är färdig. Ska köpa annat garn i morgon fast jag inte vet vad jag ska sticka. Har jag målat nåt måntro? Inte det. Få se om det blir nåt idag, jag måste sätta igång nu. Bara att ta fram tyg och sätta igång, klippa till och sen måla, innan jag syr. Jag har ju gjort det så många gånger, så varför tveka. 

Men först en dusch men sen ska inget bromsa mig. Ha det så bra i vintermörkret. Jag skriver i morgon hur det blir med målningen. Kanske jag måste göra nya mönster först.Men det får ni veta i morgon. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0