Ha en bra fredag!

Fredag morgon och -16 grader. En helt ledig dag, nej nu ljuger jag. Jag ska ju tvätta klockan ett. Men ingen matlagning menar jag. Det blev lite fiskpinnar kvar i går, så det får räcka till lunch idag. Ska även ta fram köttfärssåsen från frysen och sätta den i kylen. Det ska jag ha i lasagnen i morgon.

Såg den svenska filmen igår kväll. Den var riktigt bra. Ikväll blir det väl "På spåret". Har inget TV-program så jag får vänta tills jag köpt en tidning, och bestämma mig. Alltid blir det väl nåt.

Efter det att jag skrivit detta ska jag duscha och sen byta i sängen. Sen blir det tvättstugan och hoppas att det är städat där. Så att jag slipper börja med att städa. Undrar om filtret i tumlaren är bytt? Kan jag hoppas på det? Knappast. 

Jag pratade med Isabel en stund igår. Grattade henne och så. Matte skulle ta hennes presenter till henne idag. Det blir väl bra så. Ska gå in på Skofynd och höra om dom fortfarande tar emot mattor för tvätt. Skulle behöva tvätta den stora blå mattan innan våren. Det kan väl inte kosta mer än att köpa en ny matta. Får höra om det. 

Kunde inte låta bli att sticka i alla fall igår. Tog det svart-gula garnet och började på en halsduk, fastän jag tycker det är världens tråkigaste att sticka en halsduk.

Glädjande kan jag berätta att SAIK vann över Frölunda igår med 5-4. Var visst än bra match. Heja SAIK!!!!

Ha en bra fredag hör ni! Vi hörs efter melodikrysset i morgon. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0