Isabels födelsedag

Idag är det Isabels födelsedag och samtidigt tjugondaknut. Alltså har det gått 20 dagar sen det varit jul. Tyckte det var nyss. Ska slå en signal till Isabel och gratta henne. Tyvärr kan jag inte åka dit. Så här är jag med hennes present. Bara -8 idag. Skönt för jag måste ut och köpa mjölk.

Idag blir det bara grillkorv till lunch. Till middag fiskpinnar med potatis och hollandaisesås. Fiskpinnarna gör jag själv, stora fina, för jag gillar inte dom färdiga som affärerna har. Tycker det är som att äta stekta skorpsmulor.

Annars har jag väl inte så mycket att göra idag. Skippar målningen till i morgon. Då kommer inte Matte på mat så jag behöver inte plocka bort grejerna förrän jag är färdig. Jag använder ju matbordet när jag målar och det är så jobbigt att plocka fram och tillbaka grejerna.

Nu har jag inget korsord och det är jobbigt. Hoppas jag kommer ihåg det när jag är på affären. Ikväll visar ettan en svensk film "Maria Larssons eviga ögonblick". Kan det vara nånting att se? Jag provar i alla fall.

Nu slutar jag skriva för denna dag. Skickar en puss till dig Isabel. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0