I dag bär det utför

Idag är det -19 grader här. Inget charmväder direkt. Hade tänkt gå till Fluxen idag på äldredagar och kolla samt äta blodpalt. Men jag försov mig så det blev inget. Ändå hade jag ställt väckarklockan. Tror ni jag hörde den? Nix, det gjorde jag inte. Ja  världen går ju inte under för det. Får väl kolla på VM i utförsåkning i stället. Det är TV 4 som visar det. Så det är inget Emmerdale i veckan. Annars tycker jag inte att TV 4 passar att sända sportprogram. För alla reklamavbrott, menar jag. Men det är väl dom som kan lägga upp mest pengar förstår jag.

Ingen Matte idag så jag äter rester som vanligt. Har köttbullar med potatis, pasta med sås och en fiskrätt. Bara att välja och vraka. Är inte blodpalt direkt men det får duga. Sen blir det stickning och TV tittning. Kanske jag tar fram tyg och klipper till några dukar som jag kan måla på. Men jag måste nog göra mer mönster också. Rita är ju enkelt men att skära ut mönsterna är svårare. Man får trycka ganska hårt i filmen för att det ska gå igenom. Men skam den som ger sig. Får väl tåla lite värk i fingrarna.

I morgon ska jag ringa reumatologen i Sunderbyn och höra hur det blir med sprutorna. Tror nog att jag ska prova lite längre utan sprutor. Än så länge har jag inget problem med benen i alla fall. Och värken i lederna är inte så farlig just nu. Inte mer än att det räcker med Panodil. Och så länge jag har så bra sömn som jag har, är det inget svårt. 

Nu är det dags för uppfräschning i duschen. Hoppas ni har en bra dag. Livet är stenkul!!!!!!! Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0