Sköna söndag

Idag bara -2 grader. Skulle bara sett solen också, men den kanske kommer fram. Men tänk er, bara 2 grader kallt. Det blir till att vädra ut gammal luft och släppa in den friska. Härligt!!!!!!!

Idag är det en slappardag för mig. Ingen matlagning utan bara att ta det lungt. Läsa lite, se skidor på TV, kanske ta en prommenad. Nog har man det bra. Maten har jag färdig i kylen, bara att värma.

Jag skrev igår att jag inte hade nån tårta när jag fyllde år. Igår kom Matte med en jordgubbstårta. Han tyckte att jag behövde en. Ja, ja det går bra det också. SAIK fortsätter att glänsa. Får hoppas att det håller i sig. Än så länge leder dom ligan. Hur det än går så är dom bäst i mina ögon. 

I morgon kan det bli aktuellt med Lulebos hemsida, eftersom det är den sista i morgon. Hoppas! Jag ser nog "Solsidan" ikväll och eventuellt "Wallander". Just nu är det radio med "Mannheimer & Tengby. Klockan 12 är det herrarna som åker skidor, först 15 km klassigt och efter det 15 km fristil. Då får vi se hur Nothugg kan spöa Hellner, som han sagt att han ska. Jag håller en slant på Rickardsson, i alla fall. Spännade ska det bli.

Nu tror jag att jag duschar och sen börjar min sköna söndag. Ha det så bra, hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0