Jag vill ha en mus

-7 grader idag. I går när jag var ut hade solen försvunnit, men det var ändå härligt ute. Hinner nog inte ut idag men jag ska försöka. Matte kommer på mat idag och jag gör en kycklingsoppa med ost. Har också hittat nägra recept på olika soppor, bl a svamp- och potatissoppa. Så det blir en annan dag, jag gör dessa soppor.

Just nu skulle jag vilja skrika. Ett stort stycke text försvann, bara så där. Min dator verkar ha ett eget liv. Måste nog köpa en mus. Vad kostar en sån, har inte med det i budgeten. 

Fick ett roligt mail igår. Om barn och deras funderingar bl a om hur barn blir till. Får mig att minnas min fyraåriga dotter, hon ville veta hur man kunde få barn. Överlät detta till min man som gick in med hull och hår, när han skulle förklara detta. När han var klar, la hon huvudet på sned och sa, "Så man klipper som till efter ett mönster"? Jag höll på att skratta ihjäl mig, men hon var nöjd med detta. Ungar är roliga, eller hur?

Har hittat ett recept på chokladmuffins som jag ska baka till helgen. Bra att ha om det kommer nån och hälsar på. Receptet var så enkelt så till och med jag ska klara av det.

Igår träffade jag en gammal jobbarkompis som jag inte sett på minst tio år. Helt klart kul att se henne, hon hade gått i pension och trivdes med det.

Nu får jag ge mig för idag med skrivningen. Ikväll blir det väl TV tittande som vanligt. "The pacific" ska jag se.
Ha det bra! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0