På första plats-----SAIK

Jag blir glad när jag hör Johan Beckers "Higher" på radion nu. Då kan jag strunta i att det är -34 grader ute. Skulle önska det var Johans musik lite oftare. Men jag har hans låtar på CD så jag klarar mig galant.

Nu ska jag nämna något om Kiruna. Nu är det så att denna stad måste flyttas om dom ska få ha kvar gruvan. Men nu klagar en del folk på detta. Dom vill inte flytta stan. Alltså då måste dom sluta med gruvan. Kan inte förstå denna filosofi. Slutar gruvan så är det slut på Kiruna också. Sen är det ett himla liv om sjukhuset där. Tänk vad hemskt om dom som bor i Kiruna måste åka 10 mil för en operation. När jag bodde i Moskosel fick jag åka 13 mil till sjukhuset. Inte var det om att klaga. När jag skulle föda Matte höll jag inte på att hinna till BB. Men klaga gjorde man inte. Det var ju bara så.

Igår vann SAIK över MODO och nu ligger dom på första plats i tabellen. Roligt, men det är inte slut på säsongen än. Men man kan ju få glädja sig en stund i alla fall. 

Matte är sjuk. Han var ledig igår och fick feber. Han ska vara hemma från jobbet idag men kommer hit och får sig lite i magen. Till lunch idag gör jag korv i ugn och potatismos. Till middag har jag inte bestämt ännu. Ska ju handla på eftermiddagen. Blir det inte varmare (över 30) tar jag färdtjänst till affären. Är inte nyttigt för mig att andas in denna kalla luft. 

Det blir väl lite TV ikväll som vanligt. Och det blir de vanliga programmen som avslutas med Sopranos. Började se en film på sexan igår. En film med Will Smith som var så hemsk att jag bara såg början. Ser inte mardrömsfilmer längre. Vill hellre ha ett underbart liv än ett liv i hemskheter. Ha en bra fredag hörni.   
                                         Hej då!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0